Vila Kućanci

VILA KUĆANCI

Vila Kućanci nalazi se u mirnom mjestu uz šumu i pravo je mjesto za odmor

Vila Kućanci smještena je u mjestu Kućanci u Slavoniji, nedaleko od Donjeg Miholjca. Nalazi se uz šumu te vam time omogućava pravi užitak u prirodi, odmor, mir i svježi zrak. Prigodna je i za pasivni i aktivni odmor te u ponudi imamo raznolike aktivnosti. Prema vašim željama kreiramo ponudu i stvaramo poseban doživljaj Slavonije.

Kuća može primiti 15 ljudi u 4 sobe od kojih svaka ima svoju kupaonicu. Nekoliko je prostora za druženje, od velikog dnevnog boravka koji pored kamina ima i stol za igre poput šaha. U prizemlju ćete pronaći lounge s barom samo za goste kuće te prostor sa stolom s 30 sjedećih mjesta. Drveni interijer kuće, iako luksuzan, daje osjećaj topline i doma.

Kuća ima prekrasan vrt u kojem se možete opustiti, upijati zrake sunca i jednostavno odmarati. Za sve ljubitelje roštilja, i on se nalazi uz kuću, prostran, natkriven i stvoren za druženja. Uz njega se nalazi i terasa s 30 sjedećih mjesta, također natkrivena pa i u dane kada nas vrijeme možda ne služi, možete boraviti i zabavljati se na zraku.